Skip to content

Sportsko penjanje u Klancu

Climb more, worry less

39€ po osobi

4-20

4 sata

10:00

lagano

svakodnevno

INFORMACIJE O TURI

Želite li se okušati u sportskom penjanju ili prisjetiti već naučenih tehnika, KAMAT tim za Vas ima idealan izlet. Penjalište u Klancu, udaljeno pola sata vožnje od grada Karlovca, smješteno je uz samu obalu rijeke Kupe daleko od gužve i gradske vreve. Penjačima je na raspolaganju šest postavljenih i osiguranih smjerova težine 4 i 5 visine 5-10 metara, idealno za usvajanje osnova penjanja, spuštanja i osiguranja uz naše stručno osposobljene vodiče. Po želji, nakon penjanja možete koristiti slobodno vrijeme za piknik, kupanje, te šetnju i istraživanje predivnih slapova rijeke Kupe. 

Ponuda uključuje licenciranog vodiča s iskustvom, opremu za sportsko penjanje, transfer do startne pozicije i osiguranje od nezgode. Svaki sudionik izleta biti će opremljen pojasom za penjanje i kacigom, a penjačice su dostupne na upit. Broj vodiča ovisi o veličini grupe. 

Za sudjelovanje u izletu nije potrebno penjačko iskustvo, a u turi mogu sudjelovati maloljetnici u pratnji odgovorne osobe. Od osobne opreme potrebno je ponijeti udobnu i rastezljivu sportsku odjeću, kupaći kostim, rezervnu odjeću, ručnik, kapu ili šešir, kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom, sunčane naočale, po želji hranu i piće za osobne potrebe. 

KAMAT Adventure Travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari. Sudionici izleta dužni su pridržavati se uputa vodiča kako ne bi u opasnost doveli sebe i suputnike. Vodič ima pravo i obvezu odbiti sudjelovanje u izletu osobama za koje se procijeni da su pod utjecajem alkohola ili narkotika. U tom slučaju povrat uplaćenih sredstava nije moguć.

Organizator ima pravo otkazati aktivnost u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta. 

RASPORED:

10:00 Sastanak na mjestu polaska – parkiralište hotela Korana Srakovčić

10:15 Upoznavanje s izletom i odlazak na startnu poziciju

10:45 Priprema, instrukcije i start izleta

14:00 Završetak izleta 

Raspored je podložan promjenama, te ovisi o veličini grupe. 

CIJENA:

Cijena izleta po osobi iznosi 39 €

Cijena izleta za djecu do 15 godina starosti iznosi 35 €

Za grupe od 15 i više sudionika cijena izleta je na upit. 

Način plaćanja: gotovinski na licu mjesta ili uplatom na bankovni račun agencije.

LOKACIJA:

Sudionici izleta okupljaju se na parkiralištu hotela Korana Srakovčić otkuda vršimo transfer do mjesta Klanac gdje se nalazi penjalište. Izlet završava iskrcavanjem putnika kod spomenutog hotela. 

GALERIJA:

Pošalji upit: