Skip to content

Bike tura Karlovac

Nothing compares to the simple pleasure of riding a bike

39€ po osobi

4-20

4 sata

10:00

srednje zahtjevno

svakodnevno

INFORMACIJE O TURI

Bike tura Karlovac započinje u Gorici Lipničkoj na seoskom gospodarstvu Srakovčić SrCe prirode na 350 metara nadmorske visine. Ovdje će Vas vodiči upoznati s opremom i uputiti u detalje ove trideset kilometara duge avanture. Slijedi polusatna vožnja nizbrdo uz pokoju strmu uzbrdicu kroz šumovit kraj sve do mjesta Grdun gdje radimo prvu pauzu. Po želji ovdje možemo iskoristiti slobodno vrijeme za kupanje u rijeci Dobri. Nastavljamo biciklirati ravničarskim krajem prema gradu Ozlju, a putem prolazimo kroz Jaškovo, poznato kao selo štrudle, Mali Erjavec, Slapno i Soldatići. Nakon kratkog obilaska grada Ozlja, koristimo pauzu za kupanje u rijeci Kupi na glavnom gradskom kupalištu. Od Ozlja do Karlovca tura prati tok rijeke Kupe kroz mjesta Zorkovac na Kupi, Levkušje, Gornje Pokupje i Mahićno. Dolaskom u grad Karlovac bicikliramo kroz centar grada do gradske šetnice uz rijeku Koranu gdje ujedno i završava ovaj izlet. 

Ponuda uključuje vođenu bike turu uz licenciranog vodiča s iskustvom, opremu za bicikliranje, transfer do startne pozicije i osiguranje od nezgode. Za bike turu koristimo Kridler dice big bicikle. Svaki sudionik bike ture opremljen je kacigom. Dječja prikolice i sjedalice dostupne su na upit. Broj vodiča ovisi o veličini grupe. 

Za sudjelovanje u Bike turi Karlovac potrebno je osnovno znanje upravljanja biciklom, a mogu sudjelovati i djeca od navršenih 8 godina u pratnji odgovorne osobe. Od osobne opreme potrebno je ponijeti udobnu sportsku odjeću, kapu ili šešir, kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom, sunčane naočale, po želji hranu i piće za osobne potrebe, kupaći kostim i ručnik u ljetnim mjesecima.  

KAMAT Adventure Travel nije odgovoran za gubitak ili oštećenje vaših osobnih stvari. Sudionici izleta dužni su pridržavati se uputa vodiča kako ne bi u opasnost doveli sebe i suputnike. Vodič ima pravo i obvezu odbiti sudjelovanje u turi osobama za koje se procijeni da su pod utjecajem alkohola ili narkotika. U tom slučaju povrat uplaćenih sredstava nije moguć.

Organizator ima pravo otkazati aktivnost u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta. 

RASPORED:

10:00 Sastanak na mjestu polaska – parkiralište hotela Korana Srakovčić

10:10 Upoznavanje s izletom i odlazak na startnu poziciju

10:40 Priprema, instrukcije i start izleta

15:00 Završetak izleta

CIJENA:

Cijena izleta po osobi iznosi 39€

Cijena izleta za djecu do 15 godina starosti iznosi 35€

Za grupe od 15 i više sudionika cijena izleta je na upit. 

Način plaćanja: gotovinski na licu mjesta ili uplatom na bankovni račun agencije.

LOKACIJA:

Sudionici izleta okupljaju se na parkiralištu hotela Korana Srakovčić otkuda vršimo transfer do polazišne točke bike ture u Gorici Lipničkoj. Izlet završava u Karlovcu na mjestu okupljanja.  

GALERIJA:

Pošalji upit: