Skip to content

Kino iz kajaka

Besplatno

Broj mjesta je ograničen

2 sata

19:30

lagano

Petak 28.07.2023.

INFORMACIJE O TURI

 

Trinaesto Riječno kino Karlovac u organizaciji Kinokluba Karlovac održava se ove godine od 15. do 30. srpnja u Karlovcu, Ogulinu, Ozlju i Dugoj Resi. Ovo open-air kino donosi raznovrstan filmski program na obale predivnih rijeka Karlovačke županije. Naš tim i ove godine sudjeluje u realizaciji gledanja filma iz kajaka koje će se održati u petak 28. srpnja na gradskom kupalištu Foginovo kada će biti prikazan dokumentarni film Zalagaonica. Kajake će biti moguće preuzeti oko 19:30 sati za slobodnu vožnju, a početak projekcije predviđen je u 21:00 sat.

 

Za sudjelovanje u događaju nije potrebno veslačko iskustvo. Od osobne opreme potrebno je ponijeti rezervnu odjeću i obuću u slučaju da se smočite, a preporučujemo i zaštitu od komaraca.
 
Organizator ima pravo otkazati aktivnost u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta. 

 

Raspored:

Petak,  28.07.2023.

19:30 Sastanak na desnoj obali rijeke Korane nasuprot skakaone na gradskom kupalištu Foginovo, preuzimanje kajaka i slobodna vožnja
 
20:30 Osiguranje kajaka i priprema za projekciju
 
21:00 Početak projekcije
 
22:30 Završetak programa

Cijena:

Sudjelovanje u gledanju filma iz kajaka je u potpunosti besplatno. Prijave nisu obavezne, no broj mjesta je ograničen i popunjavaju se po principu “first come-first served”.
 

Lokacija:

Film će se prikazivati na desnoj obali rijeke Korane, nasuprot skakaone na gradskom kupalištu Foginovo gdje će se preuzimati kajaci.

 

GALERIJA:

Pošalji upit: