Skip to content

Pivska potraga

Besplatno

60

1 h

18:00

lagano

Subota 26.08.2023.

INFORMACIJE O TURI

 
 

Najveća pivska manifestacija u Hrvatskoj, karlovački Dani piva u svom 36. ruhu održat će se ove godine od 25. do 29. kolovoza na ulicama i parkovima povijesne Zvijezde. Ljubitelji pive, dobre glazbe, gastronomije i susreta uživat će u bogatom glazbenom programu, odličnoj ponudi pivskih specijaliteta ali i sudjelovati u raznovrsnim tematskim aktivnostima.

Jedna od tematskih aktivnosti je i naša Pivska potraga, interaktivno natjecanje u pronalaženju različitih piva na kojima se nalaze dijelovi slagalice koja naposljetku vodi do škrinje s pivskim blagom. Zadatak nije nimalo lak, a za pronalaženje pivskog blaga ponavljanje gradiva o gradu Karlovcu ne bi bilo na odmet. Potraga će se odvijati na prostoru održavanja manifestacije Dani piva te okolnim ulicama, a svaki tim biti će opremljen kartom grada, odnosno kartom karlovačke Zvijezde.

Svaki tim biti će imenovan, svako pivo nosit će oznaku pripadajućeg tima, a svako pivo na pojedinoj lokaciji usmjerit će timove u različitom pravcu. Stoga je iznimno bitno da timovi skupljaju pivo s odgovarajućom oznakom svog tima. Timovi će imati na raspolaganju sat vremena za skupljanje slagalice i pronalaženje blaga.

Okupljanje prijavljenih timova je u 18:00 sati u Promenadi kraj kina Edison. U igri mogu sudjelovati timovi od 5 do 8 članova, a namijenjena je starijima od 18 godina. Za sudjelovanje u Pivskoj potrazi potrebno je prijaviti se unaprijed putem e-maila info@kamatadventure.com ili prijavom na web stranici kamatadventure.com. Radi organizacije aktivnosti, prijave na licu mjesta neće biti moguće.

KAMAT Adventure tim kreiranjem ovog tematskog sadržaja prepoznat je i od struke, te je prošle godine s Pivskom potragom osvojio nagradu „Simply the best“ u kategoriji Putničke agencije za suradnju s lokalnom zajednicom i kreativno oblikovanje tematskih sadržaja i programa koji značajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije.

Organizator ima pravo otkazati program u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta.

 

Raspored:

SUBOTA, 26.08.2023.

18:00 Okupljanje sudionika u Promenadi ispred kina Edison
 
18:15 Imenovanje timova i pojašnjenje pravila natjecanja
 
18:25 Početak potrage
 
19:30 Završetak potrage i proglašenje pobjednika
 

Cijena:

Potraga za pivom u potpunosti je besplatna za sudionike zahvaljujući podršci grada Karlovca i TZ grada Karlovca. Za sudjelovanje u Pivskoj potrazi potrebno je prijaviti se unaprijed putem e-maila info@kamatadventure.com ili prijavom na web stranici kamatadventure.com. Radi organizacije aktivnosti, prijave na licu mjesta neće biti moguće.

 

Lokacija:

Pivska potraga odvijat će se na prostoru održavanja manifestacije Dani piva te okolnim ulicama, a okupljanje sudionika je u Promenadi ispred kina Edison.

 

GALERIJA:

Pošalji upit: