Skip to content

Team building aktivnosti

Najbolja zabava za društvo

35€ po osobi

20-200

3 sata

10:00

lagano

1.3-1.11

1. Bubble football poznat i kao nogomet u zorb lopti, zabavna je, jedinstvena i inovativna varijanta tradicionalnog nogometa. Glavni cilj igre sličan je običnom nogometu – postići gol udarcem lopte u protivničku mrežu, međutim svaki igrač nosi veliki balon/loptu na napuhavanje (od prozirne plastike) koji pokriva gornji dio tijela i glavu. Ove lopte omogućuju igračima da se bez ozljede sudare jedan s drugim, dodajući element ludosti i veselja igri.

2. Archery battle je kombinacija streličarstva, graničara i timske borbe koja se igra s lukovima i sigurnim mekanim strelicama s vrhovima od pjene. Osnovni cilj igre je eliminirati protivničke igrače pogotkom ili zarobljavanjem njihovih meta bez da sami budete pogođeni. Pobjeđuje tim koji po isteku zadanog vremena uspije eliminirati sve članove protivničkog tima ili ima više preživjelih igrača. Osim eliminacije protivničkih igrača, strategija i timski rad igraju važnu ulogu u postizanju pobjede. Igrači moraju koristiti taktiku i surađivati ​​kako bi dominirali terenom i ostvarili pobjednički rezultat.

3. Mega Jenga igra je u kojoj sudionici naizmjence izvlače blokove iz sredine tornja i postavljaju ih na vrh. Glavni cilj je održati ravnotežu i stabilnost tornja što je duže moguće, dok svaki igrač izvlači i postavlja blokove na vrh. Jenga je igra spretnosti, strpljenja i taktičkog razmišljanja, a pobjednički tim je onaj koji uspije izvući ključne blokove bez rušenja cijelog toranja.

4. Pistol duel je igra u kojoj je cilj pogoditi metu od veće prema manjoj i postići što više pogodaka. Svaki igrač tima ima nekoliko pokušaja da pogodi što više meta i donese timu bodove. Igra zahtijeva dobre reflekse i precizno gađanje, a igrači koriste pištolji za airsoft s plastičnim biorazgradivim mecima.

5. Mega križić-kružić igra je postavljanja križića i kružića na velikom platnu, a cilj je pobijediti protivnika u utrci postavljanja simbola. Kombinacija klasične strategije Križić-kružić igre s brzinom utrke čini igru zabavnom i dinamičnom za igrače svih dobnih skupina.

6. Povlačenje konopa u rafting čamcu timska je igra u kojoj se igrači raspoređuju u dva raft čamca nakon čega započinje igra povlačenja konopa. Cilj igre je odvući suprotni tim preko zacrtane linije uz snažno i koordinirano veslanje.

7. Rafting poligon preko rijeke zabavna je igra s ciljem prelaska poligona sačinjenog od raft čamaca. Igra zahtijeva spretnost i brzinu, a pobjeđuje onaj tim koji u što kraćem vremenskom roku prijeđe poligon s jedne strane obale na drugu bez padanja u vodu.

Cijena: cijena po osobi iznosi 35 eura po sudioniku

GALERIJA:

Pošalji upit: