Skip to content

O nama

SINCE 2019

“One way to get the most out of life is to look upon it as an adventure.”

Tko smo

Glavni i odgovorni Matija Pievac svjetski putnik, aktivan u mnogim udrugama, licencirani vodič za Karlovačku i Ličko- senjsku županiju, pustolovni vodič sa dugogodišnjim iskustvom u aktivom i pustolovom turizmu

Zašto mi

Klasične agencije ne dopru do Vas na način na koji mi želimo. Uz nas ne samo da ćete upoznati znamenitosti grada Karlovca i okolice, već i ljude koji žive ovdje, naše običaje i kulturu. Upoznati ćete NAS.

Čekamo vas

Tražite nešto drugačije? Priliku za zabavu na drugačiji način?Nešto uzbudljivo i poučno? Spojili smo sve u vrlo zanimljivu kombinaciju, koju, vjerujemo, ne želite propustiti!

Kako sve počinje

Naši izleti održavaju se svakoga dana, svake minute, u svako godišnje doba. Karlovac je destinacija za posjetiti tijekom cijele godine, i vjerujte, imamo Vam što za ponuditi!

Kamat adventure

KaMat Adventure je agencija  za pustolovni turizam sa sjedištem u Karlovcu. Bavimo se pružanjem usluga u aktivnom i pustolovnom turizmu. Naš tim sastoji se od mladih ljudi koji su spremni pružiti i pokazati Vam sve čari naših izleta. Svi naši vodiči stručno su osposobljeni te licencirani vodiči i zato odličan izbor za Vaše pustolovine! Obratite nam se s punim povjerenjem, čekamo Vas. 🙂

/kamatadventure

@kamatadventure

info@kamatadventure.com